Wie-is-wie

Trainers en hulptrainers

Joëlla de Jong

Joëlle

Mijn naam is Joëlla de Jong. 25 februari is voor mij altijd een spannende dag, want dan ben ik jarig!! Ik woon in Dieren, nadat ik de afgelopen 2 jaar in Utrecht en Amsterdam gewoond heb voor studie en werk, ben ik nu weer terug in dit fijne plaatsje. Zelf ben ik heel lang trouw lid geweest van Gelre Gym. Recreatief, selectie en acro deed ik met heel veel plezier!
Tijdens mijn opleiding Sport & bewegen (afgerond in 2012) heb ik stage gelopen bij Gelre Gym, hierna ben ik bij verschillende groepen hulpje geweeste en uiteindelijk zelfstandig trainster. Ik haal enorm veel voldoening uit turnlessen geven. De kids geven mij zo veel energie!
Tijdens mijn lessen wil ik de kinderen lekker druk bezig zien, ze hun doelen laten bereiken en ze vooral plezier laten hebben!

Anouk Klijnsma

Anouk Beumer

Hoi ik ben Anouk, 21 jaar en ben nu één jaartje trainster bij GelreGym. Maar ik ben zeker geen onbekende. Zelf doe ik al vanaf mijn zevende met veel plezier aan turnen.
In het dagelijks leven zit ik nog op school. Momenteel zit ik mijn laatste jaar van mijn HBO-opleiding Commerciële Economie. Daarnaast werk ik al vijf jaar met veel plezier bij de Albert Heijn. Op dit moment ben ik bezig met een opleiding te volgen om Teamleider Verkoopafhandeling te worden bij de Albert Heijn.
Zoals ik al eerder zei, doe ik al vanaf mijn zevende aan turnen. GerleGym is een leuke, kleine turnvereniging waar ik erg veel geleerd heb en nog steeds veel leer. Ik doe nog elk jaar mee met de wedstrijden van de 4e divisie.
Sinds een jaar ben ik samen met Marit Surenbroek begonnen met het lesgeven aan de jonge turnsters. Dit doen wij elke zaterdagochtend, half 9 tot 10 uur, met veel plezier. Het leukste is wanneer de jonge turnsters er alles uithalen tijdens de wedstrijden en ze dan op het podium zien staan. Dit zorgt voor een enorm trots gevoel!

 

Diana Mulderij

Joëlle

Mijn naam is Diana Mulderij. Ik ben 44 jaar oud en moeder van 3 kinderen, Naomi, Serena en Luna, die alle drie op turnen zitten. Ik merk aan mijn kinderen dat zij een stuk leniger zijn doordat zij op turnen zitten. Zelf geef ik de peuter- en kleuterlessen, wat ik erg leuk vind. Het is leuk om te zien hoe de kinderen vooruit gaan in de lessen en dat ze steeds meer durven. Ook is peuter- en kleutergym goed voor de fijne motoriek. Kinderen leren bijvoorbeeld goed gooien en vangen. Ik vind het leuk om iedere week weer blijde gezichtjes te zien.”

 

Marit Surenbroek

Joëlle

Mijn naam is Marit Surenbroek. Ik ben geboren op 5 januari 1998 en woon in Doesburg.
Van jongs af aan doe ik aan turnen. Ik ben begonnen in Doesburg en vanaf 2012 ben ik bij GelreGym terecht gekomen. Ik turn nog steeds fanatiek in de selectie. Dit doe ik met veel plezier.
In 2014 ben ik begonnen op het CIOS in Arnhem (sport opleiding) en heb ik bij GelreGym stage gelopen. Tijdens mijn opleiding heb ik mijn gymnastiekleider niveau 3 diploma gehaald. Ik ben nu bezig met het behalen van mijn turntrainer niveau 4 diploma.Sinds 2015 geef ik samen met Anouk Klijnsma op zaterdagochtend les aan de pré-selectie.
Trainingen verzorgen en wedstrijden begeleiden doe ik met veel plezier. Tijdens de trainingen stimuleer ik de turnsters met het behalen van hun doelen.Samen met Joëlla de Jong verzorg ik, sinds 2016, de freerun lessen op vrijdagavond. Het lesgeven aan recreanten maar ook aan de selectie vind ik erg leuk om te doen en geeft mij veel energie en voldoening!.”

 

 

Bestuursleden

Frans Elsendoorn

Frans Elsendoorn

Mijn naam is Frans Elsendoorn, ik ben geboren in 1959 in Haarlem. Sinds 2011 woon ik in Dieren. 
Ik werk in de financiële wereld, de laatste drie jaar was ik werkzaam op een van de financiële afdelingen van zorgverzekeraar Achmea. 
Sinds begin van het jaar ben ik begonnen als penningmeester bij Gelregym. Ik heb mezelf hiervoor aangemeld omdat ik graag met cijfers werk en omdat ik graag wat wil doen binnen de gemeenschap.
 Zelf ben ik niet zo’n sportief figuur maar ik wandel wel graag en veel. Verder ben ik een echt natuur mens en ik vind het dan ook heerlijk om rond te zwerven op de Veluwezoom. Verder studeer ik graag en maak ik tekeningen met oostindische inkt.
 Ik hoop als penningmeester mij in te kunnen zetten voor een financieel gezonde vereniging.

Linda Heitink

Sandra Jurriëns

Hallo ik ben Linda Heitink en ik zit sinds voorjaar 2016 in het bestuur van Gelre Gym.
Er werden en worden al heel lang bestuurs leden gezocht en zonder bestuur geen vereniging dus ik dacht ga toch eens een keer meekijken en ik moet zeggen het is enorm leuk.
Ik ben getrouwd met Hendry en samen hebben wij 1 dochter Sanne. Sanne zit op de dinsdag op turnen en op vrijdag op Acro. Naast Gelre Gym zit ik in de O.R en ben wenslesmoeder op OBS de Wensvogel en zit in de programma groep van Madierodam. Met ons gezin gaan we graag op vakantie en dagjes uit. Ik hoop nog vele jaren bij Gelre Gym te blijven en dat we met zijn alle zorgen dat het een bloeiende vereniging blijft met veel kinderen die met plezier naar gym/turnen gaan.