Inloopochtend

Sinds een aantal jaren organiseert Gelregym twee maal per jaar een inloopochtend met als doel ons aan nieuwe leden te presenteren en ze tegelijkertijd te interesseren voor onze turnvereniging.

 

 

 

 

 

Deze ochtenden worden in het vroege najaar en late voorjaar georganiseerd en zijn met name bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar tot ongeveer 12 jaar.

Op zo’n ochtend is er van alles te doen: het springkussen staat klaar, er is met een aantal toestellen vaak een ingewikkelde bouwconstructie gemaakt waar de kinderen overheen kunnen lopen en waar ze aan de touwen kunnen slingeren. Ook staan er andere toestellen om uit te proberen. Tussendoor schenken we we ranja en wordt fruit uitgedeeld. De ochtend wordt begeleid door onze trainers en vrijwilligers.

Aan het einde van de ochtend krijgt ieder kind een strippenkaart voor 2 gratis lessen mee.

Gelregym heeft goede ervaringen met deze inloopochtenden; we horen vaak van ouders dat hun kinderen het erg naar hun zin hebben gehad! Klik maar eens op één van de verslagjes van de vorige keren (februari 2013 of oktober 2012) voor een paar leuke foto’s en een verslag van de vorige keren.

De eerstvolgende inloopochtend is:
Nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt.

Er zijn geen kosten aan verbonden.

KOM JE OOK?
Je bent natuurlijk van harte welkom. Neem je je vriend(jes) en vriendinnen(tjes) ook mee? Graag tot dan!

Terugblik
De laatste inloopochtend was Zaterdag 25 januari 2014, van 11.00 – 13.00 uur in de sportzaal van De Tender aan de Burgemeester Bloemerstraat 1 in Dieren (achter de Brandweer).

Terugblik op de Inloopochtend 25 januari: Afgelopen zaterdag 25/1 was er weer een inloopochtend: Fotograaf Peter de Waard van Rheden nieuws was even komen neuzen en heeft foto’s en een bericht op hun website gezet