Let op! Komende vrijdag zijn er geen lessen!

Let op voor de vrijdaglessen! Komende vrijdag zijn er i.v.m. goede vrijdag geen lessen. Vrijdag 3 mei starten we dan weer met de lessen.

Mooie prestaties 6e divisie

Zaterdag 13 april was de 3e en laatste wedstrijdronde voor de 6e divisie. De meiden hebben het weer super gedaan. Marilene heeft een 1e plaats behaald en daarmee is zij samen met Janna, Dilan en Ilse door naar de finale op 25 mei in Winterswijk.

Mooie resultaten regio finales 4e divisie

Zaterdag 6 april waren de regio finales voor de 4e divisie. Onze Gelregym meiden hebben het allemaal super gedaan. Luna heeft zelfs een 2e plek behaald en zij mag samen met Anouk door naar de de regio finales Gelderland Overijssel in Hengelo (OV).

Mooie resultaten 5e divisie

Zaterdag 30 maart was het de derde een laatste wedstrijd voor de 5e divisie dit seizoen. Alle meiden hebben hier super gepresteerd. Voor Floor was er zelfs de 1e plek, voor Luna een 2e plek en Enola en Kyana mochten samen het podium op voor een 3e plek. Floor, Luna, Enola en Kyana mogen binnenkort Gelregym vertegenwoordigen tijdens de finale.

Informatie en aanmelden kamp 25 en 26 mei

BESTE KAMPGANGERS!!

EINDELIJK!!! Het leukste weekend van het jaar komt er weer aan.. KAMP! Zoals jullie al eerder hebben vernomen is het dit jaar niet met Pinksteren maar 25 en 26 mei van zaterdag 9.00 uur tot zondag 15.00 uur. Maaar.. dit jaar is er nog iets anders, namelijk wij gaan dit jaar in plaats van naar Doetinchem naar de spiksplinternieuwe zaal in Didam!!!

Heel veel nieuwe dingen.. maar wij beloven net zo veel plezier en leuke activiteiten! Wij hebben er dit jaar weer enorm veel zin in en hopelijk jullie ook!
Ook dit jaar is het kamp voor leden vanaf 9 jaar. Het kamp gaat door bij minimaal 50 aanmeldingen. Aanmelden kan tot uiterlijk 27 april!

De prijs van het kamp is dit jaar 30 euro. Dit is lager dan vorig jaar. Dit komt omdat we nu maar twee in plaats van drie dagen gaan.
We werken met een eenmalige incasso. Deze zal begin mei geïncasseerd gaan worden.

Hier kun je je aanmelden voor het kamp

Ps. Voor de leden jonger dan 9 jaar organiseren we dit jaar op zaterdag 31 augustus weer een kampdag. Informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Voor vragen kunt u terecht bij de trainers van uw kind.

Mooie prestatie 4e divisie

Afgelopen zaterdag was de derde en laatste ronde van de wedstrijden voor de 4e divisie dit seizoen. Bij de senioren heeft Marit een mooie derde plek veroverd. De overige meiden hebben het ook super gedaan. Een aantal mogen binnenkort meedoen aan de regiofinale wedstrijden.

Nieuwsbrief Gelregym Maart 2019

nieuwsbrief maart 2019

Mooie prestatie 6e divisie

Afgelopen zaterdag was de tweede ronde voor de 6e divisie. Janna heeft hier een mooie 1e plek en Marilene een mooie 3e plek behaald.

Mooie resultaten 5e divisie

Zaterdag 16 februari was de tweede wedstrijd voor de 5e divisie. Zowel Floor, Luna als Enola hebben hier een mooie 1e plaats behaald.

Mooie resultaten 4e divisie

Afgelopen zaterdag was de tweede ronde van de 4e divisie. Bij de seniorsen heeft Marit een mooie tweede plek veroverd en bij de jeugd 1 heeft Luna een mooie derde plek behaald.