Nieuwsbrief Gelregym December 2018

nieuwsbrief december 2018

Mooie wedstrijd resultaten

Een mooie 3e plaats voor Luna en Lotte vandaag tijdens de wedstrijden. Ook de andere meiden hebben het super gedaan vandaag.

Vriend(in) week bij Gelregym

In de week van 17 tot er met 22 december is er weer een vriend(in) week bij Gelregym. Tijdens de lessen mogen de leden een vriend of vriendin meenemen om gezellig samen te sporten. Neem dus iemand mee en vergeet niet om sportkleding aan te doen!

Sinterklaas bij Gelregym

Sinterklaas is 3 december bij Gelregym geweest en wat was het weer een groot feest. Om half 4 kwam iedereen binnen en kon het feest beginnen. We hebben eerst een half uur in de gymzaal gespeeld en daarna lekker wat gedronken en een speculaasje gegeten. Toen nog even gespeeld en om half 5 kwam sinterklaas binnen met zijn pieten. Alle kinderen zongen uit volle borst hele mooie sinterklaasliedjes. Daarna hebben Oukje Sarah en Eva even een mooi optreden verzorgd met hoepels. Wie durfde mocht bij sinterklaas een liedje zingen en we hebben nog een dansje gedaan met de pieten. Er was ook een pietje in opleiding bij. De hulpjes die helpen op de maandag mochten ook nog even bij sinterklaas komen en een liedje voor hem zingen. De sinterklaas en zijn pieten hebben cadeautjes uitgedeeld en daarna de zaal vol gestrooid met pepernoten en snoepjes. Het was weer een groot feest.

Sinterklaasfeest Gelregym

Sinterklaas komt binnenkort weer in het land. Wij als Gelregym willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en dit feest ook met de kinderen vieren.

We willen graag het Sinterklaasfeest vieren voor onze leden tot en met 8 jaar op maandagmiddag 3 december van 15.30 uur tot 17.30 uur (broertjes en zusjes die geen lid zijn, worden voor deze middag niet uitgenodigd).

Als uw kind wil deelnemen aan het Sinterklaasfeest kunt u uiterlijk vrijdag 23 november een email sturen naar Diana Mulderij. Graag in de mail de naam en leeftijd van uw kind vermelden.
Aanmeldingen die na 23 november worden gestuurd, worden helaas niet meer in behandeling genomen. Dit i.v.m. de voorbereidingen die nodig zijn om het tot een geslaagde middag te maken.

Gelre Conditietraining zoekt sporters (m/v)

Eén keer per week sporten, zonder de druk van een competitie? Actief bewegen, waarbij het niet in de eerste plaats gaat om de prestatie, maar vooral om lekker gezond bezig te zijn?
Dat kan bij ons, Gelre Conditietraining.

Wanneer? Elke woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur
Waar? In de zaal achter de brandweerkazerne in Dieren.
Leeftijd? Alle leeftijden

Onder leiding van Henk Vos doen we conditietraining, af en toe een potje basketbal, maar de vaste hoofdmoot is volleybal. Voor informatie en/of opgeven kun je terecht bij:

Henk Vos
Meidoornlaan 61
6951 LR Dieren
T. 0313-842093
M. 06-22445146
Henkgym@gmail.com

Prachtige uitvoering ‘Gelregym goes Magic’

Afgelopen zaterdag hebben we van een prachtige uitvoering ‘Gelregym goes Magic’ mogen genieten. Vanaf hier willen we alle leden en vrijwilligers bedanken voor hun inzet! Hier vinden jullie nog een prachtige recensie in rheden.nieuws.nl

Oproep vrijwilligers gezocht voor opbouw en opruimen uitvoering!

Zoals jullie weten vindt a.s. zaterdag de Gelregym uitvoering plaats. Het belooft weer heel leuk te worden, maar voor het zover is moet er eerst wat werk verzet worden. Daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken. We zoeken meerdere vrijwilligers die kunnen helpen met gereedmaken van de sportzaal en het opruimen/afbreken na afloop. Locatie: Sporthal Theothorne in Dieren (Ericaplein 3).

Op de volgende tijdstippen is hulp nodig:
– Vrijdagavond 2 nov van 22:00 uur tot 24:00 uur: zaal voorbereiden, ca. 10 vrijwilligers nodig.
– Zaterdagavond 3 nov van 22:00 uur tot 24:00 uur: alles opruimen, ca. 10 vrijwilligers nodig.

Graag aanmelden via macv@live.nl

Laatste avond voorverkoop kaarten uitvoering

Vanavond is de laatste mogelijkheid om kaarten in de voorverkoop voor de uitvoering te kopen! De kaarten kosten nu 4,50 en zijn te koop van 19.00 tot 21.00 uur op Meester Troelstrastraat 49 in Dieren.

Deze week is de voorverkoop kaarten voor 3 november

De voorverkoop voor de uitvoering van 3 november start vanavond! De kaarten kosten nu 4,50 euro. Vandaag en woensdag 24 okt kun je van 19.00 tot 20.00 uur op de Meidoornlaan 61 terecht. Donderdag 25 okt van 19.00 tot 20.00 uur en vrijdag 26 okt van 19.00 tot 21.00 uur zijn de kaarten verkrijgbaar op Meester Troelstrastraat 49 in Dieren.