Mooie resultaten 5e divisie

Zaterdag 16 februari was de tweede wedstrijd voor de 5e divisie. Zowel Floor, Luna als Enola hebben hier een mooie 1e plaats behaald.

Mooie resultaten 4e divisie

Afgelopen zaterdag was de tweede ronde van de 4e divisie. Bij de seniorsen heeft Marit een mooie tweede plek veroverd en bij de jeugd 1 heeft Luna een mooie derde plek behaald.

Afronding sponsorloop

Afgelopen week was een mooie sponsorloop week. Vele leden hebben enthousiast deelgenomen en een mooi bedrag ingezameld voor nieuwe materialen. De leden die niet hebben deelgenomen of die niet langs de deuren wilde gaan hebben het verzoek gehad om dan in ieder geval €10,- te doneren, zodat we dan allemaal een steentje bijdragen aan de nieuwe materialen die er gaan komen. Mochten er nog vragen zijn? Stel ze aan je trainer. En mocht je het geld deze week vergeten zijn wil je het dan uiterlijk volgende week inleveren! Alvast bedankt.

Mooie prestatie 6e divisie

Vandaag zijn de wedstrijden voor de 6e divisie gehouden in Doetinchem. Marilene van Dopperen heeft een mooie 1e plek behaald in instap D3.

Sponsorloop Gelregym 21 t/m 25 januari

In de week van 21 tot er met 25 januari 2019 is er weer een sponsorloop. De doelen waar we deze keer voor sparen zijn nieuwe turnblokken, een air balk en nieuwe turnmatten. Met dit formulier kunnen de kinderen sponsoren zoeken.

Tijdens de lessen in de week van 21 tot er met 25 januari kunnen de kinderen dan een sportief parcours afleggen en zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor Gelregym. Ouders zijn dan van harte welkom om de kinderen aan te moedigen! De week erop kunnen de kinderen het eindbedrag inleveren tijdens de les in gesloten envelop met eigen naam erop.

Mooie prestatie’s 5e divisie

Vandaag zijn de wedstrijden voor de 5e divisie gehouden in Didam. Luna Bosman heeft een 1e plek behaald. Enola Winkler en Floor Stuut hebben beide een mooie 2e plek veroverd voor Gelregym. De andere meiden hebben het ook super gedaan.

Wedstrijd 6e divisie is een week verplaatst!

De 1e PW 6e divisie regio Liemers is verplaatst van zaterdag 19 januari 2019 naar zaterdag 26 januari 2019. Deze wedstrijd vindt plaatst in de SAZA Turnhal te Doetinchem.

Bondscontributie 2019 is bekend

In de nieuwsbrief gaven we aan dat de bondscontributie nog niet bekend was. Dat is het nu wel. Leden tot 16 jaar betalen 5,50 euro per kwartaal en leden ouder dan 16 betalen 6,75 euro per kwartaal. Bekijk hier alles over de contributie van 2019

Nieuwsbrief Gelregym December 2018

nieuwsbrief december 2018

Mooie wedstrijd resultaten

Een mooie 3e plaats voor Luna en Lotte vandaag tijdens de wedstrijden. Ook de andere meiden hebben het super gedaan vandaag.