Feestje Gelregym 75 jaar

Donderdag 3 april j.l. bestond onze vereniging officieel 75 jaar. Voorafgaand door de algemene leden vereniging waar de naamswijziging van Christelijke Vereniging voor Sport en Recreatie “ Gelre” naar Gelregym met meerderheid werd aangenomen. We zijn het feestje dus gestart met een nieuwe naam!

Om 19.45 uur kwamen de eerste gasten al in het nieuwe onderkomen van De Dierense Speeltuin, en waren er geluiden van herkenning te horen bij het zien van oude bekenden. Niet alleen oud leden van meer dan 40 jaar geleden waren er, ook de meer jongere generaties kwamen met elkaar bijpraten en haalden n.a.v. foto’s mooie herinneringen op. Ook collega’s en andere genodigden van onze regio kwamen ons feliciteren.

De KNGU overhandigde Gelregym een mooie vlag en een cadeaubon. Henk Vos kreeg vanwege zijn 50 jarig actief zijn voor onze vereniging een fraaie speld door de KNGU uitgereikt en werd door ons blij gemaakt met een digitale camera.

We zijn erg blij met alle felicitaties, kaarten en giften; beste mensen vanaf deze plek: Hartelijk dank hiervoor!

Al met al was het een gezellige drukte, die nog eens benadrukt werd toen Gelreband Dieren langs kwam en onze jubilerende vereniging muzikaal in het zonnetje zette. Kijk maar op de foto’s hieronder!

Op naar het 80 jarig bestaan!

IMG_9619.JPG
IMG_9620.JPG
IMG_9624.JPG
IMG_9625.JPG
IMG_9557.JPG
IMG_9556.JPG
IMG_9555.JPG
IMG_9554.JPG

Comments are closed.