Archive for 27 november 2014

Lessen maandag 1 December

De lessen op maandag 1 december van 16.00-17.00 en 17.00-18.00 uur van Bente komen te vervallen. Ook de lessen van Henk tussen 18.00 en 19.00 uur komen te vervallen. Dit alles ivm het sinterklaasfeest.

De kinderen die zich hebben opgegeven zijn van harte welkom van 15.30 tot en met 17.15 voor het vieren van het sinterklaasfeest.

 

 

Foto’s uitvoering 8 november

Eindelijk was het dan zover. De grote dag van de uitvoering. Elke vrijwilliger van Gelregym heeft er maanden aan gewerkt om deze avond tot een daverend succes te maken. En dat is gelukt!

Bekijk hier de foto’s van deze bijzondere dag. Want niet alleen de avond zelf was een groot feest, de gehele dag stond in het teken van de laatste keer oefenen voordat de grote avond aanbrak.

_RSA0081_bewerkt-1.jpg
_RSA0082_bewerkt-1.jpg
_RSA0083_bewerkt-1.jpg
_RSA0085_bewerkt-1.jpg
_DSC0002_bewerkt-1 - kopie.jpg
_DSC0001_bewerkt-1 - kopie.jpg
_DSC0003_bewerkt-1 - kopie.jpg
_DSC0004_bewerkt-1 - kopie.jpg

Lestijden maandag wijzigen!

In verband met zwangerschapsverlof van trainster Anouk Zweers, zal trainster Bente Pol vanaf maandag 10 november a.s. haar lessen tijdelijk overnemen. Omdat Bente nog een opleiding volgt en stage loopt op de maandag , is het voor haar helaas niet mogelijk gebleken de eerste les om 15.30 uur te laten starten.

Het gevolg hiervan is dat alle lessen op de maandag ( dus ook die van Henk Vos) een half uur later gaan starten. De eerste les op maandag start dus vanaf 10 november om 16.00 uur. E.e.a. is al tijdens de lessen gecommuniceerd. Vanaf deze plek wensen we Anouk een plezierig verlof toe en zien uit naar een nieuw lid voor Gelregym!

Klik hier om de lestijden vanaf maandag 10 november te bekijken.

Familieweek september 2014

In de week van 15 t/m 20 september 2014 konden alle ouders, opa’s en oma’s, vrienden en belangstellenden meedoen aan de lessen van Gelregym omdat we dit jaar 75 jaar bestaan. Iedereen kon een kijkje in de keuken nemen en…..meedoen natuurlijk!

Had je kind op maandagmiddag om 15.30 uur les van trainster Anouk? Dan dolde je gewoon mee met de energieke en vertederende peuters en kleuters en vond je jezelf met regelmaat in de toestellenhoek in plaats van op een toestel. Want die kleuters verkennen natuurlijk wekelijks de totale zaal.

Volgt je dochter de selectielessen van Henk en Marit; dan probeerde je de eenvoudige koprol, was je daarna helemaal de kluts kwijt en verbaasde je er over dat jouw kind inmiddels met gemak een dubbele salto op de trampoline kan. Wat een kanjer!

Was je er op de vrijdagmiddag dan deed je gewoon lekker mee met de jongensgroepen die naast veel geluid ook veel beweging produceren. Lekker gek meedoen op het luchtkussen en genieten van de sfeer.

Met veel plezier keken de trainers naar een groot aantal ouders die actief meedeed, en met bewondering naar de opa die bleef staan op de balk zonder te vallen 
Alles bij elkaar een gezellige en geslaagde week zonder blessures die we jaarlijks gaan herhalen!