Archive for Actueel

Lessen dinsdag 6 april gaan NIET door!

I.v.m. de voorspelde weersomstandigheden gaan de lessen van dinsdag 6 april niet door.

Nieuwe lestijden en per direct gezocht een secretaris!

Hier vinden jullie de nieuwe lestijden voor de komende tijd. Check het even goed waar dat de lessen zijn en hoelaat de lessen precies zijn. Als je vragen hebt neem dan contact op met je eigen trainer.
Per direct gezocht een secretaris en de nieuwe lestijden

Gezocht per direct een secretaris voor Gelregym!

Het bestuur van Gelregym is per direct op zoek naar een secretaris! Momenteel bestaat het bestuur nog maar uit 3 bestuursleden. Wij hebben handen nodig om Gelregym draaiende te kunnen houden! Wie wil ons daarmee komen helpen? Laat het weten aan een van de bestuursleden of stuur een mail naar secretariaat.gelregym@gmail.com

lessen dinsdagavond 16 maart gaan niet door!

Hallo dinsdaggroep,

Helaas kan de les ivm de slechte weersverwachting niet door gaan deze dinsdag!

Wij hopen jullie volgende week weer te zien!

Groetjes het bestuur en Kimberley & Joella

We gaan vanaf 8 maart weer sporten!

Beste leden, ouders en/of verzorgers van Gelregym,

We gaan vanaf maandag 8 maart 2021 weer buiten sporten. Dit zullen aangepaste tijden en lessen zijn, omdat we geen materialen naar buiten kunnen halen en omdat het ’s avonds op tijd donker is. We starten op het grasveld naast de zaal. Check goed in de bijlage wanneer jouw les plaatsvindt en check ook nog even goed de corona maatregelen!

Houdt de website, Facebook en WhatsApp in de gaten voor alle informatie en of de lessen doorgaan i.v.m. weersomstandigheden.

Sportieve groet,
namens het bestuur en de leiding van Gelregym.

Hier vinden jullie de lestijden en de corona maatregelen!

Gelregym, een mooie start van het jaar actie

Beste leden, ouders en/of verzorgers,

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Namens het bestuur en de leiding wensen we jullie allemaal een gezond en sportief 2021 toe. Helaas mogen we nog niet turnen en freerunnen daarom hebben een mooie start van het jaar actie i.s.m. De Zuivelhoeve t.w.v. 7,50 euro voor jullie allemaal. Hiermee ondersteunen we de middenstand en compenseren we daarnaast de contributie een beetje. De spelregels en de cheque hebben jullie per email ontvangen.

Met sportieve groet,
Bestuur Gelregym

Contributie 2021

De contributie is, door het bestuur, voor 2021 ongewijzigd gebleven t.o.v. 2020.
De bondscontributie is wel verhoogd, hieronder de nieuwe kwartaalbijdrage:

– Leden tot 16 jaar 5,80 euro per kwartaal
– Leden 16 en ouder 7,15 euro per kwartaal
– Anonieme leden 7,40 euro per kwartaal

Op maandag 4 januari a.s. zal de contributie geïncasseerd gaan worden.

Geweldige emballage actie van Albert Heijn Dieren

Het afgelopen jaar was het bij Albert Heijn in Dieren mogelijk om de emballage te sponseren aan Gelregym. Als vereniging hebben wij 494 euro mogen ontvangen. Een prachtige actie waar we natuurlijk heel erg blij mee zijn.

Let op: Nieuwe coronaregels overheid!

Beste leden, ouders en verzorgers,
Zoals jullie maandagavond 14 december hebben kunnen horen van Mark Rutte mogen wij niet meer turnen en freerunnen tot en met 19 januari 2021. Daarom zullen alle lessen tot die tijd niet doorgaan. Mochten er zaken veranderen dan brengen wij jullie hier uiteraard gelijk van op de hoogte.

Wij wensen jullie in ieder geval een fijne vakantie, feestdagen en een goede jaarwisseling toe en hopen elkaar in januari weer in goede gezondheid terug te zien.

Bestuur en leiding Gelregym

Piet bezoekt Gelregym

Afgelopen week heeft Piet Gelregym bezocht. Onze jongste leden zijn verwent met een cadeautje en alle overige leden kregen allemaal lekkere pepernoten die Piet voor ze had achtergelaten.