Archive for Anita Werkman

Komende week in teken van de sponsorloop

Komende week staat in het teken van de sponsorloop. Tijdens de lessen staat er voor de leden een mooi parcours klaar. Iedereen houdt zelf het aantal rondjes bij en volgende week kun je dan de opbrengst in een envelop met je naam erop inleveren tijdens de les. Van de opbrengst gaan we mooie nieuwe materialen aanschaffen.

1e plaatsingswedstrijd 6e divisie in Doetinchem

Op zaterdag 18 januari hebben de meiden van de 6e divisie hun eerste plaatsingswedstrijd gehad. Hier zijn weer mooie resultaten behaald door alle meiden.
In de instap heeft Diede van Kleef een mooie 3e plek behaald en heeft Malu Verijzen een 25e plek veroverd.
In de jeugd 1 heeft Anne Werkman een 6e plek behaald, Jasmijn Beltman een 14e plek en Ines Tegraoui een 18e plek.
In de jeugd 2 heeft Ilse Folkertsma een mooie 3e plek behaald, Senna Pelgrim een 13e plek en Daisy van Someren een 17e plek.
In Junior Senior heeft Naomi Vink een mooie 2e plek veroverd en Isabel Brink een 11e plek.
En tot slot bij pupil 1 heeft Vera Smeltink een 22e plek behaald.

Gelregym is trots op alle meiden!


Mooie resultaten wedstrijden 5e divisie

Op zaterdag 11 januari was het voor de meiden van de 5e divisie de eerste plaatsingswedstrijd. Hier zijn door alle meiden mooie resultaten behaald. Maud Miggelenbrink heeft zelfs een mooie 1e plek behaald in de categorie Jeugd 2G en Kyana Wernke heeft bij pupil 2 D2 een mooie 1e plek behaald.

Sponsorloop

In de week van 20 tot er met 24 januari 2020 is er weer een sponsorloop. Met deze actie kunnen we dan weer nieuwe materialen aanschaffen voor de vereniging. Begin januari krijgen de kinderen een formulier mee naar huis om sponsoren te zoeken. Tijdens de lessen in de week van 20 tot er met 24 januari kunnen de kinderen dan een sportief parcours afleggen en zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor Gelregym.
Ps. Voor de leden die niet willen meedoen aan de sponsorloop wel het verzoek om de week na de sponsorloop 10 euro te doneren, zodat de nieuwe materialen door iedereen gedragen worden en niet alleen door de jongste leden!

Nieuwsbrief december 2019

Hier vinden jullie de nieuwsbrief van december 2019.
nieuwsbrief december 2019

Presentje voor de leden

Gelregym bestaat dit jaar 80 jaar. En daarom hebben we deze en volgende week voor alle leden een leuk presentje. Mocht je het nu gemist hebben vraag er dan even bij je train(st)er naar.

Gezocht: een nieuw bestuurslid met secretaris skills!

Vele handen maken licht werk. Dat geldt zeker ook voor bestuurswerk. We zijn opzoek naar een nieuw bestuurslid met secretaris skills. We vergaderen eens in de twee maand. Lijkt het je wat? Laat het weten aan een van de bestuursleden.

Mooie 2e plek voor Luna Grotenhuis

Gisteren is het wedstrijdseizoen weer gestart. Luna Grotenhuis heeft een mooie 2e plek behaald bij jeugd 2 in de 4e divisie. Alle overige meiden hebben het ook super goed gedaan.

Sinterklaas op bezoek bij Gelregym

Maandag 2 december 2019 was het dan zo ver sinterklaas kwam op bezoek bij onze vereniging! En wat was het een feest! De kinderen begonnen de pietengym met een pietendans waarna ze in groepjes over de toestellen gingen. De kinderen deden hun best om zo goed mogelijke hulp piet te worden. Over wiebel daken lopen, door een schoorsteen klimmen, van dak naar dak springen en niet te vergeten over hele smalle daken lopen. Toen de kinderen druk bezig waren kwamen erop eens 2 pieten binnen kijken, vervolgens gingen we met ze alle zingen zodat Sinterklaas ook naar binnen kwam. De kinderen hebben van alles kunnen laten zien aan sinterklaas, van dansen tot aan alle pieten gym oefeningen. Toen Sinterklaas weer weg moest door zijn drukke schema kregen alle kinderen een cadeautje. Daarna was helaas het grote feest al weer afgelopen. Maar wat was het leuk en wat hebben we weer genoten!

Let op: 2 december aangepaste lestijden ivm sinterklaasbezoek

Komende maandag zijn er aangepaste lestijden omdat sinterklaas Gelregym met een bezoekje komt vereren! Van 16.30 tot 18.00 uur zal de sint naar onze gymzaal toekomen. De meiden die normaal van 19.00 tot 20.00 uur turnen zijn nu van 18.00 tot 19.30 uur!